Küpsiste kasutamine ja privaatsuspoliitika

TOP Tervis OÜ kasutab küpsiseid, et teha sinu kasutajakogemus mugavamaks. Kasutades meie veebilehte, nõustud küpsiste kasutamisega nagu on kirjeldatud meie Küpsiste kasutamise- ja privaatsuspoliitikas.

Kehtiv alates 24.08.2017

1. TOP Tervis OÜ isikuandmete töötlemise protsess

TOP Tervis OÜ on isikuandmete vastutav töötleja ja volitatud töötleja on TOP Tervis OÜ ja Maksekeskus AS.

TOP Tervis OÜ töötleb järgmisi kliendi andmeid: nimi, kliendi eelistused seoses TOP Tervis OÜ teenuste ja toodetega, e-posti aadress, postiaadress ja kliendi telefoninumber.

2. Kliendi isikuandmete (andmete) töötlemise eesmärgid

TOP Tervis OÜ töötleb punktis 1 kirjeldatud kliendi isikuandmeid järgmistel eesmärkidel:

  • TOP Tervis OÜ kliendibaasi loomine ja selle haldamine;
  • kliendile uute teenuste pakkumine;
  • TOP Tervis OÜ teenuste analüüsimine ja täiustamine;
  • veebilehe haldamine;
  • õigusaktidest tulenevate nõuete täitmine;
  • kliendi päringutele vastamine;
  • müük e-poes.

3. Isikuandmete (andmete) kasutamine ja säilitamine

TOP Tervis OÜ ei jaga kliendi isikuandmeid (andmeid) kolmandatele osapooltele. Kõiki andmeid kasutatakse ainult suhtlemiseks ja parema toote või teenuse pakkumise eesmärgil.

TOP Tervis OÜ võib saata klientidele informatsiooni oma teenuste, toodete, uudiskirjade ja pakkumiste kohta, kui klient on meile ise andnud oma kontaktandmed, kuid seda niikaua, kui klient pole palunud viimaste tegevuste lõpetamist või lahkunud uudiskirja saajate grupist.

Kui tekib kasvõi väiksemgi küsimus, siis palun kirjuta eve@toptervis.ee

TOP Tervis OÜ on rakendanud vajalikke tehnilisi, füüsilisi ja korralduslikke turvameetmeid kliendi isikuandmete (andmete) kaitsmiseks kadumise ja ebaseadusliku töötlemise eest.

4. Küpsised

TOP Tervis OÜ veebilehel nimega toptervis.ee kasutatakse küpsiseid. Küpsis on väike tekstifail, mille veebilehitseja automaatselt kliendi poolt kasutatavasse seadmesse salvestab. Küpsiseid kasutatakse teabe kogumiseks selle kohta, kuidas klient veebilehte kasutab, et kliendi jaoks veebilehe kasutamist isiklikumaks ja kasutajasõbralikumaks muuta.

Toptervis.ee kasutab järgmisi küpsiseid:

  • seansiküpsised, mille eesmärk on võimaldada teenuse kasutamist;
  • esimese ja/või kolmanda osapoole küpsised, mille eesmärk on näidata kliendile
    asjakohast reklaami, pakkumisi ja parandada kliendi veebilehe kasutajakogemust;
  • kolmanda osapoole analüüsiküpsised, mille eesmärk on turundussuhtluse optimeerimine.

Klient võib oma seadmes salvestatud küpsised blokeerida, muutes oma veebilehitseja vastavaid seadeid. Küpsiste mittekasutamisel ei pruugi veebileht korrektselt töötada ja/või kättesaadavad olla.

5. Kliendi õigused

Kliendil on õigus pääseda ligi TOP Tervis OÜ poolt töödeldavatele Kliendi enda isikuandmetele ja õigus nõuda ebatäpsete isikuandmete parandamist.

Kui Kliendil on küsimusi oma õiguste kohta või on ta arvamusel, et TOP Tervis OÜ on tema isikuandmete (andmete) töötlemisel rikkunud tema õigusi, peaks ta kindlasti ühendust võtma e-posti aadressil eve@toptervis.ee.

Kui TOP Tervis OÜ pakutud lahendus ei rahulda Klienti, on Kliendil õigus pöörduda Eesti Vabariigi Andmekaitse Inspektsiooni ja kohtu poole.

6. Muud sätted

TOP Tervis OÜ võtab õiguse Küpsiste kasutamist ja privaatsuspoliitikat ühepoolselt muuta. Küpsiste kasutamise ja privaatsuspoliitika uusim versioon on alati saadaval käesoleval veebilehel.

Käesolevale Küpsiste kasutamisele ja privaatsuspoliitikale kohalduvad Eesti Vabariigi seadused. Poliitikast tulenevad vaidlused või nõuded lahendatakse Tallinnas Harju Maakohtus.